Menu
Your Cart

Xhel Anti Celulit Silhouette 100ml

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Xhel Anti Celulit Silhouette 100ml
New Free
Xhel Anti Celulit Silhouette 100ml
0.00€
Ex Tax: 0.00€
  • Stock: In Stock
  • Model: Xhel Anti Celulit Silhouette 100ml

Intenzivisht vepron ndaj lëkurës me celulit.

Përbërësit special UNI SLIM eleminojnë vendet e dhjamosura të lëkurës dhe menjanojnë të qarat.

 

Mënyra e përdorimit:

Masazhoni zonat problematike dy herë në ditë.

Pas katër javëve, ju do të jeni të befasuara nga rezultatet.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.