Menu
Your Cart

Formu Clear

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Formu Clear
Formu Clear
Formu Clear
New
Formu Clear
Formu Clear
Formu Clear
Formu Clear
29.90€
Ex Tax: 29.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Formu Clear

Formu Clear 

Ngjitëset e Formu Clear, janë metoda më e lehte per te larguar lythat dhe te riktheni lekuren e bute dhe pa lytha ne menyre permanente.

Thjesht I vendosni ato, mbuloni pjeset me lytha dhe ne vetem disa jave ato do te zhduken teresisht, dhe ju perseri do te keni lekure te lemuar dhe pa lytha.

Përmban 30 - 40% Acid Salicilik.


✅ Shumë efektive në largimin e lythave

Harroni produktet e lëngshme që ju marrin aq shumë kohe per aplikim dhe bejne nje rremuje te madhe.

Ngjitëset e Formu Clear fokusohen tek lythat dhe ndalojne qe ato mos te zmadhohen dhe rezultatet jane me efektive dhe me te shpejta.

Lythat mbulohen dhe fashat punojne ne menyre efektive per ti larguar ato.

 

✅ Largon nishanet apo shenjat nga lythat

Perderisa lythat jane te mbuluara nga fashat, teresia do te absorbohet me thelle dhe me lehte keshtu ne menyre me efektive pa lene shenja ne lekure.

 

✅ E testuar për rezultatin

Ngjitëset perdorin nje teresi te testuar dermatologjikisht te acidit salicilik qe shtrese pas shtrese zhduk lythat ne menyre te lehte dhe te sigurt.

Lekura juaj do te kthehet ne te bute dhe te lemuar dhe me e rendesishmja pa lene shenja pas largimit te tyre.

 

KARAKTERISTIKAT:

  • Menyra me e lehte per largimin e lythave ne menyre permanente.
  • Dermatologjikisht e testuar per permbajtjen e acidit salicilik.

  • Lekura do te kthehet ne te bute e te lemuar, pa shenja te mbetura.


Përdorimi:
Lahuni përpara aplikimit.

Ngjitëset duhet të përdoren në lëkurë të pastërt dhe të thatë.

Aplikoni ngadalë ngjitëset në pjesën ku ju nevojitet.
Vazhdoni përdorimin për disa ditë dhe rekomandohet të ndërrohet qdo 12 orë.

Përsëritni këtë proces derisa lythat të zhduken tërësisht.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.