Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Çantë me zingjir 3117-2

New -13 %

Çantë me zingjir 3117-2

  • Availability: In Stock
  • Product Code: Çantë me zingjir 3117-2
  • Weight: 0.00kg
Products Sold: 0
Product Views: 227
19.90€
22.90€
Ex Tax: 19.90€

Çantë me dizajn shumë interesant me ngjyrë të bardhë.

Me material të shëndritshem për përdorime në evente të ndryshme.

Posedon zingjirin të cilin mund ta hiqni ose ta vendosni.

Me tre lloje të ngjyrave të ndryshme, e bardhë, pembe dhe e kaltërt.

Dimensioni:

33*22*7 cm

Write a review
Note: HTML is not translated!
Bad Good
Çantë e madhe krahu 3218 Çantë e madhe krahu 3218
-30 %
Model: Çantë e madhe krahu 3218
..
29.90€ 42.90€
Ex Tax:29.90€
Çantë farmerkë 3170 Çantë farmerkë 3170
-34 %
Model: Çantë farmerkë 3170
..
24.90€ 37.90€
Ex Tax:24.90€
Çantë shumengjyrshe mat 3122 Çantë shumengjyrshe mat 3122
-45 %
Model: Çantë shumengjyrshe mat 3122
..
24.90€ 44.90€
Ex Tax:24.90€
Çantë me zbukurime 3132 Çantë me zbukurime 3132
-17 %
Model: Çantë me zingjir 3117
..
19.90€ 23.90€
Ex Tax:19.90€
Çantë me dy krahë 3195 Çantë me dy krahë 3195
-38 %
Model: Çantë me dy krahë 3195
..
24.90€ 39.90€
Ex Tax:24.90€
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/