Menu
Your Cart

Car Renu

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
New Hot -40 %
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
Car Renu
14.90€
24.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Car Renu

Tretmani me I mire per veturen tuaj.


Rifreskon dhe rregullon qdo pjese dhe komponentë te makinave.

Eshte shume e lehte per tu perdorur, thjeshte e aplikoni ne siperfaqen qe deshironi ta rifreskoni dhe kjo esht e gjitha.


Car Renu rikthen plastikat dhe komponentët e tjerë te perkeqesuar ne gjendjen origjinale duke I rikthyer  ngjyren dhe shkelqimin e meparshem.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.