Menu
Your Cart

Çantë praktike 3121-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Çantë praktike 3121-1
Çantë praktike 3121-1
New -43 %
Çantë praktike 3121-1
Çantë praktike 3121-1
Çantë praktike 3121-1
19.90€
34.90€
Ex Tax: 19.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Çantë praktike 3121-1

Çantë me dizajn gjeometrik me ngjyrë të gjelbërt të mbyllur..

Me material të shëndritshem për përdorime të përditshmërisë.

Shumë praktike dhe aksesor i domosdoshëm për secilën femër.


Dimensioni:

34*34*14cm

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.