Menu
Your Cart

Caviar Cream

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Caviar Cream
Caviar Cream
Caviar Cream
Caviar Cream
Caviar Cream
New
Caviar Cream
Caviar Cream
Caviar Cream
Caviar Cream
Caviar Cream
Caviar Cream
24.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Caviar Cream

Kremi i havjarit

Ekstrakti i havjarit është një koktej i plotë i substancave të pastra dhe të koncentruara detare, të cilat favorizojnë në mënyrë të konsiderueshme procesin e rinovimit të lëkurës. 
Ky krem:

-Eshtë Trajtimi  perfekt kundër plakjes.


-Ushqen, hidraton dhe rigjeneron lëkuren.


-Pa operacione plastike ose ineksione!


Përdorimi:
Aplikimi I tij pas tushit të mëngjesit është më shumë I rekomanduar pasi që e mban lekurën e fytyrës të relaksuar dhe hidratuar,  duke e pregaditur lëkurën për makeup-in e ditës ose aktiviteteve tjera gjatë ditës.
Aplikoni në lëkurë të pastër të fytyrës dhe qafës, qoftë gjatë ditës ose gjatë natës, me një  masazhim rrethor derisa lekura ta absorbojë të tërën.
Masat paraprake:

  • Mbajeni larg fëmijëve.
  • Vetëm për përdorim të jashtëm.
  • Shmangni kontaktin me sy.
  • Shmangni përdorimin e saj gjatë ekspozimit të diellit.Pa vaj-Për të gjitha tipet e lëkurave.
Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.