Menu
Your Cart

Shtrënguese 7095

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Shtrënguese 7095
Shtrënguese 7095
New -21 %
Shtrënguese 7095
Shtrënguese 7095
Shtrënguese 7095
29.90€
37.90€
Ex Tax: 29.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Shtrënguese 7095

Opsionet e Disponueshme

Shtrënguese 7095

Përshkrimi:
​​Shtrënguese barku kualitative me model shumë unik me zingjir përthokues.
Këto shtrëngesa ju mundësojnë të keni bark të rrafshët dhe linja shumë tërheqëse.
Vishen nën rroba dhe ju ofrojn rehati maksimale saqë mund t’i mbani veshur gjatë gjithë ditës.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.