Menu
Your Cart

Shtrënguese 16084-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
New -20 %
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
Shtrënguese 16084-1
19.90€
24.90€
Ex Tax: 19.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Shtrënguese 16084-1

Opsionet e Disponueshme

Shtrënguese 16084-1


Përshkrimi:
​Shrëngueset ndihmojnë për të rrafshuar zonën e mesme të barkut si dhe të theksojë belin tuaj.
Kontrollojnë zonën e barkut dhe belit, duke e mbajtur sa më të butë këtë pjesë të trupit.
Materiali i tyre ju dhuron rehati për veshjen e tyre në përditshmërinë tuaj.
3 rreshtat e kopseve në pjesën e poshtme, ofrojnë lehtësi per veshjen ose heqjen sa më të shpejtë.
Tani mund ti gjeni me ngjyrë bezhë.
Materiali:
Materiali 82%Poliestër, 18%Elastik.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.