Menu
Your Cart

Shtrënguese 16071

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Shtrënguese 16071
Shtrënguese 16071
Shtrënguese 16071
-11 %
Shtrënguese 16071
Shtrënguese 16071
Shtrënguese 16071
Shtrënguese 16071
24.90€
27.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Shtrënguese 16071

Opsionet e Disponueshme

Shtrënguese 16071

Përshkrimi:
​Këto Shtrënguese ndihmojnë humbjen e peshës, ideale për qdo lloj ndërhyrje kirurgjike dhe mjaftë të rehatshmë për përdorim pas lindjes te qdo femër.
Shtrëngueset të cilat në pjesën e përparme kanë formën e shkronjës U, ngrisin të pasme dhe hollësojnë kembët tuaja.
Rrypat e rregullueshëm tek krahët ju mundësojnë që të mund të ndryshoni gjatësinë e tyre sipas nevojës.
Janë shumë efikas për humbjen e peshës dhe reduktimin e yndyrnave trupore..
Tani mund ti gjeni me ngjyrë të zezë.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.