Menu
Your Cart

Shtrënguese 16051-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Shtrënguese 16051-1
Shtrënguese 16051-1
-20 %
Shtrënguese 16051-1
Shtrënguese 16051-1
Shtrënguese 16051-1
19.90€
24.90€
Ex Tax: 19.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Shtrënguese 16051-1

Opsionet e Disponueshme

Shtrënguese 16051-1


Përshkrimi:
​Shtrëngueset e formuara nga rrjeta dhe lidhëset tek krahët, mundësojnë që lëkura juaj të mund të marrë frymë lirshëm.
Janë shumë efikase për humbjen e kalorive dhe reduktimin e yndyrnave trupore.
Lidhëset tek krahët ju mundësojnë që te ndyshoni gjatësinë e tyre sipas nevojës.
Materiali I butë siguron që ato të jenë sa më të rehatshme përderisa I keni veshur.
Tani mund ti gjeni në ngjyrë bezhë.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.