Menu
Your Cart

Shtrëngesa 16045-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Shtrëngesa 16045-1
Shtrëngesa 16045-1
-24 %
Shtrëngesa 16045-1
Shtrëngesa 16045-1
Shtrëngesa 16045-1
24.90€
32.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Shtrëngesa 16045-1

Opsionet e Disponueshme

Shtrëngesa 16045-1 

Përshkrimi:
​Këto shtrëngesa kanë një zinxhir në pjesën e përparme, e cila I bën ato shumë të përshtatshme që të mund ti vishni çdo ditë.
Shtrëngesa mund të dobësojne këmbet dhe kontrollojnë belin tuaj.
Rripat e rregullueshme ofrojnë mundësinë e ndryshimit të gjatësisë së tyre, në varësi të nevojës tuaj.
Tani mund ti gjeni me ngjyrë të bezhë.
Materiali 95% Poliestër+5% Material elastik.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.