Menu
Your Cart

Shtrëngesa 16031-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Shtrëngesa 16031-1
Shtrëngesa 16031-1
-34 %
Shtrëngesa 16031-1
Shtrëngesa 16031-1
Shtrëngesa 16031-1
9.90€
14.90€
Ex Tax: 9.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Shtrëngesa 16031-1

Opsionet e Disponueshme

Shtrëngesa 16031-1 

Përshkrimi:
​Këto shtrëngesa ju formësojnë pjesen e barkut duke ju dhene linja përfekte edhe në pjesen e vitheve.
Me material të butë, elastik, shumë të rehatshme dhe shumë të pershtatshme të vishen nën rroba.
Mund ti gjeni me ngjyrë të bezhë.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.