Menu
Your Cart

Fustan shtrenguesi 16114

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
-25 %
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
Fustan shtrenguesi 16114
14.90€
19.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Fustan shtrenguesi 16114

Opsionet e Disponueshme

Fustan shtrenguesi 16114


Përshkrimi:
​Fustani formësues shrëngon dhe formëson të gjithë trupin.
I formuar nga material mjaft kualitativ mundëson që të jetë mjaftë I rehatshëm dhe komod në trupin tuaj.
Ai e kontrollon të gjithë zonën e barkut, belit, këmbëve dhe vitheve.
Tani mund ta gjeni me ngjyre të zezë.
Materiali:
Materiali Poliestër.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.