Menu
Your Cart

VCloud Steamer

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
-25 %
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
VCloud Steamer
29.90€
39.90€
Ex Tax: 29.90€
 • Stock: In Stock
 • Model: VCloud Steamer

VCloud Steamer


VCLOUD STEAMER


VCloud Steamer! Pajisja e re që largon rrudhat nga materialet më të ndjeshme deri tek rrobat e trasha.

Pajisja VCLOUD STEAMER bënë më shumë se hekurosje.

Ajo në të njejtën kohë pastron dhe dezinfekton në vetëm pak minuta.

Kjo paisje eleminon rrudhat më shpejt se hekuri i zakonshëm, pa pasur nevojë t’i largoni rrobat nga varësja.

VCloud Steamer është kaq i lehtë në përdorim!

 • VCloud Steamer funksionon në të gjitha llojet e materialeve si në atë: sintetik, mëndafsh, kadife, pambuk dhe në material vezullues!
 • VCloud Steamer ka dizajn ergonomik me peshë të ulët dhe është shumë i lehtë gjatë bartjes.

      
  Vetëm mbushe me ujë, shtype butonin dhe paisja është gati për përdorim!
   

  Depërtimi i avullit ka fuqi aq të madhe sa mund të kalojë  edhe brenda materialeve më të trasha.

  Sekreti qëndron tek pajisja me avull e ndërtuar në atë mënyrë që të shpërndaj avull me presion të lartë që jep rezultat profesional, hekurosës e pastrues.

  Tani mund ta keni në dorën tuaj fuqinë më të madhe të presionit të avullit.

  Harroni një herë e përgjithmonë avulloret e mëdha, të rënda e të komplikuara.

  VCloud Steamer ka dizajn ergonomik me peshë të ulët dhe është shumë i lehtë gjatë bartjes.

   

   
  VCloud STEAMER është kaq i lehtë në përdorim!


Vetëm mbushe me ujë, shtype butonin dhe paisja është gati për përdorim!
​Hekurosja e rrobave me pulla është shumë e vështirë, por me VCloud Steamer është tepër e thjeshtë!

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.