Menu
Your Cart

Aplikatori per floke ne forme buzekuqi

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
Aplikatori per floke ne forme buzekuqi
14.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Aplikatori per floke ne forme buzekuqi

Aplikatori per floke ne forme buzekuqi 


HAIRLINE COLOR STICK


Nëse jeni në nxitim dhe nuk keni kohë ti ngjyrosni fijet e thinjura të flokëve atëher zgjidhja për këtë problem është ky aplikator për flokë në formë të buzëkuqit.

Aplikatori për flokë në formë të buzëkuqit është një produkt që vetëm me një aplikim të shpejtë ju do të fshihni menjëherë të thinjurat e flokëve.

Mund ta mbani me vete kudo që jeni falë dizajnit te tij në formë të buzëkuqit.

Perdorimi:

Vetëm e hapni aplikatorin njejtë siq bëni edhe me nje buzëkuq dhe e aplikoni atë në fijet e flokëve ku kanë filluar të thinjurat.

Eshtë rezistent kundër ujit apo djersës,

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.