Menu
Your Cart

Fustan elegant F28018-8

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Fustan elegant F28018-8
Fustan elegant F28018-8
-67 %
Fustan elegant F28018-8
Fustan elegant F28018-8
Fustan elegant F28018-8
29.90€
89.90€
Ex Tax: 29.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Fustan elegant F28018-8

Opsionet e Disponueshme

Përshkrimi:Fustanat e ngushtë me shirita janë shumë në modë, prandaj ky fustan është ai që ju duhet.

​Me material shumë fleksibil fustani ju jep forma ideale dhe rehati në lëvizje.

Ideal për raste solemne dhe shumë i përshtatshëm për cilin do lloj trupi.

Fustani është ngjyrë rozë të mbyllët dhe shumë i veçantë në prerje.

Materiali: Najllon, pëlhurë, material elastik.

Ngjyra: Rozë e mbyllët.

Stili:  ​Joshës, tërheqës.

​Vishet në raste: Dasma, ahengje, klube nate.

Jaka:  Pa jakë

Mëngët:  Pa mëngë

Gjatësia:Mbi gjunjë

Dekorimi:  Me shirita rozë, me zingjir.  Madhësia:  S

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.