Menu
Your Cart

Korset me rrjetë të trashë LC5398

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
-29 %
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
Korset me rrjetë të trashë LC5398
24.90€
34.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Korset me rrjetë të trashë LC5398

Opsionet e Disponueshme

Përshkrimi:

​Ky korset sensual është moda e fundit e veshjeve tërheqëse për femra.


​Korseti ju ofron dizajn perfekt për turpin tuaj. Me kapëse metali nga para dhe me lidhëse nga mbrapa ju mund ta vishni shumë lehtë.


​Korseti është i përshtatshëm për ndeja të ndryshme si dhe shumë i kërkuar për festën “Halloween”.

​Ky korset do t'ju japë një siluetë të përsosur.

Materiali:

​90% Polistër +10% material elastik

Ngjyra:

​E zezë.

Stili:

​Antik, tërheqës.

Dekorimi:

​Me dantellë, kapëse dhe lidhëse.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.