Menu
Your Cart

Korset 11534

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Korset 11534
Korset 11534
Korset 11534
-31 %
Korset 11534
Korset 11534
Korset 11534
Korset 11534
24.90€
35.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Korset 11534

Opsionet e Disponueshme

Përshkrimi:

​Korset për formësim të belit. Korseti ka material shtrëngues me kapëse dhe me patent i cili liron djersen.

Shumë i përshtatshëm të mbahet nën apo mbi rroba gjatë gjithë ditës.

Korseti ju mundëson ta formosoni trupin tuaj.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.