Menu
Your Cart

Set 10020318B

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Set 10020318B
Set 10020318B
-17 %
Set 10020318B
Set 10020318B
Set 10020318B
14.90€
17.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Set 10020318B

Set 10020318B                                                          

Set 3 pjesë me rruaza ngjyrë ari.
Seti përbëhet nga qaforja, byzylyku i dorës dhe vathët.
Janë të punuar nga materiali i bakrit dhe bronzit.
Shumë të përshtatshme të kombinohen me veshje elegante për raste speciale.
Seti ka 2 vite garancion.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.