Menu
Your Cart

Rreth dore 70070463

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Rreth dore 70070463
Rreth dore 70070463
-17 %
Rreth dore 70070463
Rreth dore 70070463
Rreth dore 70070463
9.90€
11.90€
Ex Tax: 9.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Rreth dore 70070463

Rreth dore 70070463 


Rreth dore ngjyrë ari.
I hapur me mundësi zgjerimi dhe përshtatje me madhësi të dorës tuaj.

I punuar nga materiali bakër dhe bronz.


Mund ta vendosni në raste festash të ndryshme
Seti ka 2 vite garancion.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.