Menu
Your Cart

2 GRIPEEZ

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
2 GRIPEEZ
2 GRIPEEZ
2 GRIPEEZ
-17 %
2 GRIPEEZ
2 GRIPEEZ
2 GRIPEEZ
2 GRIPEEZ
24.90€
29.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: 2 GRIPEEZ

2 GRIPEEZ GRIPEEZ
 

GRIPEEZ janë ngjitëse të vogla që ju ndihmojn të ngjisni çfardo objekti kudo.

GRIPEEZ, shpikje revolucionare ngjitëse

Këto ngjitëse ju ndihmojn të ngjisni objekte të ndyshme në vetëm disa sekonda, pa përdorur gozhda e as ngjitës të zakonshëm.

Gripeez qëndron në vend derisa ta hiqni vet atë.

​Gripeez është i projektuar për të kapur gjithçka që asnjë shpikje tjetër nuk mund ta bëjë madje është më i fortë se magneti.

Gripeez ngjitë objekte si asnjë produkt tjetër ngjitës, shpejt dhe shumë thjeshtë.

Ofroni hapësirë vendeve tuaja të ngushta. Harroni një herë e përgjithmonë gozhdatë e bezdisshme.

 

 

 
Përdorimi i ngjitëseve GRIPEEZ:

 
Gripeez vendoset menjëherë në 3 hapa të thjeshtë. Vetëm hape, ngjite dhe shtrëngoje!
Me Gripeez ju mund të ngjisni gjithçka në çdo material si: metal, plastikë, dru, etj.
Një shtresë Gripeez mund të mbajë objekte mbi 5 paund (2KG). E fortë sa për të mbajtur topin e bowling-ut prej 10 paund (4KG).
Gripeez është e përdorshme në mbi 1000 herë. Vetëm pastroje, thaje dhe përdore sërish!

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.