Menu
Your Cart

2 Bitegone

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
2 Bitegone
2 Bitegone
2 Bitegone
2 Bitegone
-23 %
2 Bitegone
2 Bitegone
2 Bitegone
2 Bitegone
2 Bitegone
22.90€
29.90€
Ex Tax: 22.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: 2 Bitegone

2 Bitegone

BITEGONE është një pajisje e vogël piezoelektrike me frekuencë të ulët që i jep një zbutje të menjëhershme lëkurës së kafshuar nga insektet dhe zvogëlon ënjtjen.

BITEGONE, metodë natyrale kundër kafshimit të insekteve

BITEGONE është tërësisht natyral dhe nuk ka asnjë efekt anësor, prandaj ju mund ta përdorni atë sa herë që ju dëshironi kundër kafshimeve të:

    mushkonjave,
    mizave,
    bletëve,
    grenzës,
    pleshtave,
    merimangave,
    milingonave.

 

 
Bitegone ka përdorim të thjeshtë:

 
Vetëm shtypni butonin në zonën e prekur dhe do të ndjeni një ndjesi të lehtë e të nxehtë rreth zonës së caktuar.
BITEGONE është pajisje: e sigurtë, efektive, e shpejtë dhe e lehtë.
Kur përdorni BITEGONE, impulset e vogla elektrike aktivizojnë prodhimin e endorfinës, ilaçeve natyrore të trupit tonë, këto impulse neutralizojnë reaksionet kimike dhe histamine të prodhuar nga kafshimet dhe lehtësojnë efektet e bezdisshme të kafshimeve.Bitegone është paisje praktike dhe e efektshme

 
Ka dizajn ergonomik dhe kompakt dhe mund ta merrni me vete kudo që shkoni. Nuk ka nevojë për bateri apo rimbushje, dhe mund ta përdorni në më shumë se një mijë herë.
BITEGONE është mënyra më e re që lehtëson shpejt kruarjen në zonën ku ju ka kafshuar mushkonja apo ndonjë insekt tjetër.

 

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.