Menu
Your Cart

8 pesha metalike

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
8 pesha metalike
8 pesha metalike
8 pesha metalike
Hot
8 pesha metalike
8 pesha metalike
8 pesha metalike
8 pesha metalike
14.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: 8 pesha metalike

8 pesha metalike                                                            
 
Këto 8 pesha të vogla metalike mund të vendosen kudo nëpër xhepat e pantollave G-Fitters dhe ju do të humbni peshë përgjatë çdo hapi që do hidhni!

8 peshat metalike drejtëkëndëshe janë të dizajnuara të vendosen në xhepat e vogël të pantollonave G Fitters dhe ju në çdo lëvizje do të humbni kalori dhe duke formësuar trupin tuaj.

Kur i vendosni peshat metalike G Fitters rreth xhepave përkatëse ju do të transformoni pantollonat në palestrën tuaj personale. Ato veprojn ashtu që i japin lëvizjeve tuaja forcë dhe ju ndihmojn të humbni peshë me çdo aktivitet tuajin ditor.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.