Menu
Your Cart

Sytjena dentelle të zezë R80546-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Sytjena dentelle të zezë R80546-1
Sytjena dentelle të zezë R80546-1
9.90€
Ex Tax: 9.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Sytjena dentelle të zezë R80546-1

Opsionet e Disponueshme

Sytjena dentelle të zezë R80546-1


Përshkrimi:
​Sytjena me dantellë të zezë dhe me rripa dekorues.

​Këta sytjena ju ofrojnë rehati dhe sensualitet. Shumë të përshtatshme dhe të kombinueshme me veshjet tuaja.

​Sytjenat kanë,shirita zbukurues që mund të ia vendosni dhe të ia largon isipas dëshirës.

​Duhet të lahet në dorë në ujë me temperature prej 30 gradë. Fustani mund të hekuroset por me temperature të ulët.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.