Menu
Your Cart

Sytjena dentelle të kuqe R80545-4

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Sytjena dentelle të kuqe R80545-4
-34 %
Sytjena dentelle të kuqe R80545-4
9.90€
14.90€
Ex Tax: 9.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Sytjena dentelle të kuqe R80545-4

Opsionet e Disponueshme

Sytjena dentelle të kuqe R80545-4 

Përshkrimi:
​Sytjena me dantellë të kuqe shumë tërheqëse

​Këta sytjena ju ofrojnë rehati dhe sensualitet. Shumë të përshtatshme dhe të kombinueshme me veshjt tuaja.

​Sytjenat kanë edhe shirit zbukurues që mund ta vendosni dhe ta largoni sipas dëshirës.

​Duhet të lahet në dorë në ujë me temperature prej 30 gradë. Fustani mund të hekuroset por me temperature të ulët.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.