Menu
Your Cart

Mbështetëse shpine me magnete Y020

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Mbështetëse shpine me magnete Y020
Mbështetëse shpine me magnete Y020
Mbështetëse shpine me magnete Y020
-17 %
Mbështetëse shpine me magnete Y020
Mbështetëse shpine me magnete Y020
Mbështetëse shpine me magnete Y020
Mbështetëse shpine me magnete Y020
24.90€
29.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Mbështetëse shpine me magnete Y020

Opsionet e Disponueshme

Përshkrimi:

​Kjo mbështetëse shpine posedon 20 magneta që ndihmojn të largoni dhimbjet e mesit duke ju ofruar një mbështetje maksimale dhe duke stimuluar qëndrim të drejt.


Ka material shumë kualitativ. Shumë e lehtë në vendosje dhe e rehatshëm ta mbani veshur gjatë gjithë ditës.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.