Menu
Your Cart

Drejtuese për krahë B014

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Drejtuese për krahë B014
Drejtuese për krahë B014
-40 %
Drejtuese për krahë B014
Drejtuese për krahë B014
Drejtuese për krahë B014
14.90€
24.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Drejtuese për krahë B014

 Përshkrimi:

​Kjo drejtuese është e punuar nga rripa me material shumë kualitativ që ofrojn drejtim të krahëve.


Mund ta shtrëngoni sipas nevojës. E përshtatshme të mbahet veshur gjatë gjithë ditës.


Shumë e lehtë të vendoset dhe të largohet.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.