Menu
Your Cart

Mbështetëse shpine Y202

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Mbështetëse shpine Y202
Mbështetëse shpine Y202
Mbështetëse shpine Y202
Mbështetëse shpine Y202
-29 %
Mbështetëse shpine Y202
Mbështetëse shpine Y202
Mbështetëse shpine Y202
Mbështetëse shpine Y202
Mbështetëse shpine Y202
24.90€
34.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Mbështetëse shpine Y202

Opsionet e Disponueshme

Përshkrimi:

​Mbështetëse shpine shumë efektive që ofron drejtim shpine dhe qëndrim perfekt.


Me material shumë cilësor kjo mbështetëse ju dhuron një nxehtësi të lehtë e cila ju ndihmon edhe të djegni yndyrën rreth belit.


E lehtë të mbahet veshur gjatë përditshmërisë.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.