Menu
Your Cart

Drejtuese për krahë B007

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Drejtuese për krahë B007
Drejtuese për krahë B007
Drejtuese për krahë B007
Drejtuese për krahë B007
Hot -40 %
Drejtuese për krahë B007
Drejtuese për krahë B007
Drejtuese për krahë B007
Drejtuese për krahë B007
Drejtuese për krahë B007
14.90€
24.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Drejtuese për krahë B007

Përshkrimi

​Drejtuese për pjesën e krahëve.


Me material të fortë që ju jep mbështetje dhe drejtim të shpejt të krahëve.


E përshtatshme ta mbani veshur edhe gjatë kohës kur punoni. Ka efekt të shpejt dhe pozitiv për drejtimin dhe qëndrimin perfekt të krahëve.


Mund ta shtrëngoni sipas nevojës tuaj.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.