Menu
Your Cart

Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1
9.90€
Ex Tax: 9.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1

Opsionet e Disponueshme

Mbështetësja e gjoksit dhe krahëve 16127-1


Përshkrimi:
​Mbështetësi korigjues I gjoksit dhe I shpatullës së pasme është I formuar nga një material shumë kualitativ që ju të mund të ndiheni sa më rehatshëm.

Ju mundëson eleminimin e ndrydhjes së gjinjëve përgjthmonë.

Ai e kontrollon zonën e shpatullave të krahëve dhe shërben si shtys për gjoksin tuaj, për një pamje sa më sensuale.

Tani mund ta gjeni me ngjyrë bezhë.

Materiali:

Materiali 95% Poliestër+5% Material elastik.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.