Menu
Your Cart

Veshje intime 88008

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Veshje intime 88008
Veshje intime 88008
Veshje intime 88008
-60 %
Veshje intime 88008
Veshje intime 88008
Veshje intime 88008
Veshje intime 88008
9.90€
24.90€
Ex Tax: 9.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Veshje intime 88008

Opsionet e Disponueshme

Veshje intime 88008 


Përshkrimi:
​Veshje intime shtrënguese për një formë më të mirë të të pasmeve.

​Këto veshje ju ndihmojnë të arrini forma perekte shpejt dhe lehtë.

​Të brendëshme moderne të modës së fundit.

​Me mbushje për volum dhe forma tërheqëse.

​Me kualitet të lartë.

Ngjyra:
​Ngjyra bezhë dhe e zezë.

Materiali:
​Material pambuku.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.