Menu
Your Cart

Delany - Aparat per pastrim fytyre

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Delany - Aparat per pastrim fytyre
Delany - Aparat per pastrim fytyre
Delany - Aparat per pastrim fytyre
Delany - Aparat per pastrim fytyre
Hot -33 %
Delany - Aparat per pastrim fytyre
Delany - Aparat per pastrim fytyre
Delany - Aparat per pastrim fytyre
Delany - Aparat per pastrim fytyre
Delany - Aparat per pastrim fytyre
30.00€
44.90€
Ex Tax: 30.00€
  • Stock: In Stock
  • Model: Delany - Aparat per pastrim fytyre

Delany - Aparat per pastrim fytyre


Kujdes i butë dhe delikatë për fytyrën tuaj!

Kjo brush bënë pastrimin e thellë të poreve në lëkuren tuaj dhe e bënë atë të duket më rrezatuese.Përdoret edhe për pastrim të fytyrës nga grimi ditor, gjithashtu stimulon rrjedhjen e gjakut në fytyrë.

Përshkrimi:

Brusha ka 2 nivele të shpejtësis për çdo llojë të lëkurës, e cila ka funksion praktik për një kohë të shkurtër. Ka dy bateri që mund të zëvendësohen. Koka lëkundëse e aparatiti bënë pastrimin manual dhe elimonon qelizat e vjetra në lëkurën tuaj. Ky aparat është ideal për masazhimin e fytyrës me kremra të ndryshme, ku brusha e bënë fytyrën tuaj të butë dhe relaksuese në të njejtën kohë.

Vibracionet intenzive që posedon brusha i ka me dy shpejtësi, të cilat mundësojn që më shpejtë të qarkulloj gjaku në fytyrë gjatë çdo aplikimi. Niveli 1 është i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme, ndërsa niveli 2 për lëkurë normale.

Efekti i kësaj brushe është pastrimi i lëkurës tuaj, që ajo të duket e shëndetshme dhe e freskët gjatë gjithë kohës!

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.