Menu
Your Cart

PASQYRA 3D

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
PASQYRA 3D
-50 %
PASQYRA 3D
9.90€
19.90€
Ex Tax: 9.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: PASQYRA 3D

PASQYRA 3D


Pasqyra 3D është shumë e lehtë dhe mjaft praktike për tu perdorur.

Ndihmon që të mund te shikoni edhe pjesën e pasme të kokës për aplikimin e produkteve të ndryshme.

Shumë praktike për ta mbajtur kudo me vete falë dizajnit perfekt që ka kjo pasqyre.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.