Menu
Your Cart

Fijet organike per vetulla

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
-40 %
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
Fijet organike per vetulla
14.90€
24.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Fijet organike per vetulla

Fijet organike per vetulla 


Eyebrow Extentions- Përmirësimi i vetullave tuaja me fibrat organike.

Modifikoni vetullat e shkurta, te thyera ose te zbrazta.  

Jane rezistent ndaj ujit ose djerses.  

Perdorimi:

Ne fillim e merrni brushen per fibrat organike dhe me pas merrni nje sasi te konsiderueshme te fijeve dhe aplikoni ne vetull.

Sigurohuni qe vetullat e juaja te jene te thara dhe mos kene te aplikuar asgje mbi to, me pas aplikoni fibrat ne pjeset e vetulles ku keni nevoje.

Do te vereni qe gjate aplikimit te fibrave ato do te jene te lagura ku me kalimin e kohes ato fillojne te thahen dhe te ngjiten forte duke ju dhene nje pamje sa me natyrale.

Gjendet ne dispozicion me ngjyre te zeze.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.