Menu
Your Cart

Dexe Hair Building Fibers

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Dexe Hair Building Fibers
Dexe Hair Building Fibers
Dexe Hair Building Fibers
-25 %
Dexe Hair Building Fibers
Dexe Hair Building Fibers
Dexe Hair Building Fibers
Dexe Hair Building Fibers
14.90€
19.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Dexe Hair Building Fibers

Dexe Hair Building Fibers


 

Hair Buliding- Përmirësimi i pamjes së flokëve me fibra bimore organike.

Produkti i bashkangjitet flokëve tuaja dhe menjëherë rrit volumin e tyre.

Hair Buliding u jep trashësi flokëve për vetëm 20 sekonda.


Me këtë produkt të flokëve, eliminoni plotësisht pamjen pa flokë apo flokët e thinjura.

 

Përdorimi:

Në fillim thani dhe stiloni flokët si zakonisht,
Tundeni mirë dhe shpërndajeni aty ku keni nevojë,
Nëse keni nevojë pas vendosjes së fibrave, përdorni llak për qëndrueshmëri dhe shkëlqim.


 
Përdorimi i sasisë 22 gram është i mundshëm për afat kohorë deri 4-5 javë.
Produkti është në dispozicion në dy ngjyra: kafe dhe të zezë.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.