Menu
Your Cart

Çantë me zingjir 3117-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Çantë me zingjir 3117-1
-35 %
Çantë me zingjir 3117-1
14.90€
22.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Çantë me zingjir 3117-1

Çantë me dizajn shumë interesant me ngjyrë pink.

Me material të shëndritshem për përdorime në evente të ndryshme.

Posedon zingjirin të cilin mund ta hiqni ose ta vendosni.

Me tre lloje të ngjyrave të ndryshme, e bardhë, pembe dhe e kaltërt.

Dimensioni:

33*22*7 cm


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.