Menu
Your Cart

Korset 23114-1

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Korset 23114-1
Korset 23114-1
-17 %
Korset 23114-1
Korset 23114-1
Korset 23114-1
24.90€
29.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Korset 23114-1

Opsionet e Disponueshme

Korset 23114-1 


Përshkrimi:
​Korseti është I punuar nga një material I kualitetit të lartë për të ju dhënë rezultate shumë të shpejta.
Ky korset ndihmon që ju të ngushtoni belin si dhe të sheshtoni barkun tuaj.
Ai ndihmon që ju të theksoni sa më shumë belin tuaj për një pamje mjaft sensuale.
I përbër nga 3 rrjeshtat me kopsa, ju mund ta ngushtoni sipas nevojës.
Tani mund ta gjeni me ngjyrë të kuqe.
Materiali:
95% Poliestër+5% Material elastik.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.