Menu
Your Cart

Korset 110209

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Korset 110209
Korset 110209
Korset 110209
-29 %
Korset 110209
Korset 110209
Korset 110209
Korset 110209
24.90€
34.90€
Ex Tax: 24.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Korset 110209

Opsionet e Disponueshme

Korset 110209 


Përshkrimi:
​Korset formësues me mundësi shtrëngimi në 3 nivele. Ky korset ka material shumë kualitativ dhe ofron formësim të shpejt të belit.
Për gjithë ju që doni të keni fomra perfekte, shpejt dhe lehtë ky korset është ideal. Korsetin mund ta gjeni në ngjyrë të zezë.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.