Menu
Your Cart

Fustan I zi me rripa R80459

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Fustan I zi me rripa R80459
Fustan I zi me rripa R80459
-50 %
Fustan I zi me rripa R80459
Fustan I zi me rripa R80459
Fustan I zi me rripa R80459
14.90€
29.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Fustan I zi me rripa R80459

Opsionet e Disponueshme

Fustan I zi me rripa R80459                                                    

Përshkrimi:
​Fustan I zi me material me rripa shumë tërheqës.
​Paraqet një linjë shumë të përsosur të trupt. Materiali dhe prerja me dantellë të zezë ofron pamje elegante.
​Duhet të lahet në dorë në ujë me temperature prej 30 gradë. Fustani mund të hekuroset por me temperature të ulët.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.