Menu
Your Cart

2 G Fitters

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
2 G Fitters
2 G Fitters
2 G Fitters
2 G Fitters
-8 %
2 G Fitters
2 G Fitters
2 G Fitters
2 G Fitters
2 G Fitters
54.90€
59.80€
Ex Tax: 54.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: 2 G Fitters

2 G Fitters                                 

G Fitters është teknologjia më e re që ju ndihmon të humbni peshë dhe të formësoni muskujt tuaj vetëm duke bërë aktivitetet tuaja ditore.

G Fitters, pantallona me pesha metalike për humbje peshe.

Sekreti qëndron në dizajnin unik të tyre me 8 pesha metalike të rënditura përreth këmbëve ku ju keni nevojë.

Këto pesha ndihmojn që ju të forconi muskujt gjatë lëvizjeve duke ju ofruar mënyrë të lehtë të djeges së yndyrës rreth këmbëve dhe barkut.

Pantollonat përmbajn 8 pesha të vogla metalike.

Ato mund ti vendosni kudo që keni nevojë rreth këmbëve dhe ju do të humbni peshë përgjatë çdo hapi që do hidhni.
G FITTERS vijnë së bashku me pesha metalike ngritëse.

Këto 8 pesha metalike drejtëkëndëshe janë të dizajnuara të vendosen në xhepat e vogël të pantollonave G Fitters dhe ju në çdo lëvizje do të humbni kalori dhe duke formësuar trupin tuaj.

Vendosni peshat metalike G Fitters në xhepat përkatës

Kur i vendosni peshat metalike G Fitters rreth xhepave përkatëse ju do të transformoni pantollonat në palestrën tuaj personale. Ato veprojn ashtu që i japin lëvizjeve tuaja forcë dhe ju ndihmojn të humbni peshë me çdo aktivitet tuajin ditor.
Tonifikoni trupin përmes pantollonave me pesha metalike:

Gjithçka që duhet të bëni është të vendosni këto pesha rreth këmbëve ku keni nevojë dhe të vazhdoni me aktivitetet tuaja.

Të dizajnuara të:


  • ulin peshën,
  • të rrafshojnë barkun,
  • të tonifikojnë vithet,
  • të djegin kalorit tuaja vetëm duke ecur..Mansheta G Fitters për duar:

 Në në këtë paketim do ju dhurojm edhe G Fitters mansheta për ushtimet e duarve.

E gjitha që ju duket të bëni është vetëm ti shtoni peshat metalike manshetave, t'i vendosni në duar dhe bëhuni gati të tonifikoni krahët tuaj me çdo lëvizje ditore.
G Fitter përshijn:

  • Pantollonat G Fitter për këmbë dhe bark,
  • 8 pesha metalike FALAS dhe
  • dy mansheta për duar FALAS.


Sekreti i G Fitters është se dizajni përfshin kombinimin e peshave metalike dhe shtrëngimin.

Me këtë kombinim ju humbni peshë dhe formësoni trupin me lëvizjet që bëni gjatë ditës.

Për shkak të dizajnit me pesha metalike ju do të forconi muskujt duke i bërë lëvizjet edhe më efektive.

Tani ju mund të digjni yndyrën dhe kaloritë e tepërta pa shumë mundim vetëm me G Fitters.
Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.