Menu
Your Cart

Baba de Caracol kremi për duar

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Baba de Caracol kremi për duar
Baba de Caracol kremi për duar
Baba de Caracol kremi për duar
Baba de Caracol kremi për duar
-40 %
Baba de Caracol kremi për duar
Baba de Caracol kremi për duar
Baba de Caracol kremi për duar
Baba de Caracol kremi për duar
Baba de Caracol kremi për duar
14.90€
24.90€
Ex Tax: 14.90€
 • Stock: In Stock
 • Model: Baba de Caracol

Baba de Caracol-kremi për duar

Baba de Caracol kremi për duar është njëri prej zbulimeve të fundit në fushën e kozmetikës.


Kërmilli ka veti unike të shërimit të lëkurës.

Ai ka aftësi që guackën e vet ta ripërtërij  vetëvetiu në raste të demtimit te saj, duke perfshirë rimarrjen e substancës Alantonine, që gjendet ne jargën e tyre.

Baba de Caracol është I bazuar në kombinimin e Acidit Glikolik dhe Alantonine.

Qelizat e vdekura të lëkurës largohen butësisht nderkohë që kremi bën ripërtërirjen dhe rigjallërimin e lëkures.

Me kremin për duar Baba de Caracol largoni:

 • duart e enjtura,
 •  lëkurën e thatë,
 • lëkurën e rrudhosur ,
 • djegjet e ndryshme.


 


Përdorimi i kremës Baba de Caracol
Aplikojeni vetëm dy deri në tre herë në ditë në lëkurë të pastër me një masazhim të lehtë.Përbërësit:

 • Allantoina: riparon dhe rigjeneron indet
 • Acidi Glikolik: Siguron ripërtërirjen dhe rigjenerimin e lëkurës.
 • Kolagjeni dhe Elastini:  esencial për lëkurë të formësuar dhe të qëndrueshme.
 • Vitaminat dhe proteinat: bëjnë ushqyerjen lëkurës.


Fitoni elasticitetin, fleksibilitetin dhe lëvizshmërinë e duarve, vetem duke aplikuar kete krem dhe rezultatet do te jene ashtu siq keni enderruar gjithmone.


Masat paraprake

 •     Shmangni përdorimin e tij përgjatë ekspozimit përpara diellit
 •     Shmangni kontaktin me syte.
 •     Vetëm për perdorim të jashtëm.
 •     Mbajeni larg femijëve.  
 •     Nuk përmban asnjë lloj konservuesish apo alergjentë.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.