Menu
Your Cart

Delany - Pudër me minerale

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Delany - Pudër me minerale
New -63 %
Delany - Pudër me minerale
14.90€
39.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Delany - Pudër me minerale

Delany - Pudër me minerale

Për lekurë të butë dhe të ndjeshme!

-Pluhur mineral për pigmente korigjuese.
-E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave.
-I jep fytyrës tuaj pamje të freskët dhe të shëndetshme gjatë gjithë kohës.
-Bashkangjitur me pluhurin mineral keni edhe një brush për aplikim sa më të lehtë!

Përshkrimi:

Ky pluhur mineral bën që fytyra juaj të duket e shëndritshme dhe tërheqëse. Pluhuri mineral përbehet nga ngjyra të ndryshme që fytyra juaj të duket në harmoni me tonin normal të lekurës. Shpërndarjen e këtij pluhuri mund ta bëni me brushën ose sfunxherin special që gjenden në paketim për këtë llojë pluhuri.

Pas perdorimit te ketij pluhuri të pasuruar me minerale ju do dukeni si yjet televizive.!

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.