Menu
Your Cart

HAIR BUILDING FIBERS HAIR BUILDING FIBERS

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS
HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS
HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS
HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS
-25 %
HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS
HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS
HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS
HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS
HAIR BUILDING FIBERS HAIR BUILDING FIBERS
14.90€
19.90€
Ex Tax: 14.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: HAIR BUILDING FIBERS HAIR BUILDING FIBERS

HAIR BUILDING FIBERS  HAIR BUILDING FIBERS


Hair Building Fibers- Përmirësojne pamjen e flokëve tuaja me fibra bimore organike.

Hair Building Fibers do të ju japin flokëve tuaja volum të menjëhershëm për 30 sekonda të vetme duke u dukur shumë natyrale pa mos u vërejtur fare.

Perdorimi:

Sigurohuni që flokët e juaja të jene tharë krejtësisht, me pas tundeni mirë dhe shprëndajeni butësisht në zonat ku keni nevojë.

Nëse keni nevojë mund të përdorni llakun e flokëve për qëndrueshmëri dhe shkëlqim.

Gjendet në dispozicion në katër ngjyra: e zezë, kafe e hapur, kafe e mbyllur dhe ngjyrë gri.

Mbajeni larg zonës së syve.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.