Menu
Your Cart

Shtrënguese

Shtrënguese
Fustan shtrenguesi 16114 Fustan shtrenguesi 16114
-25 %
Fustan shtrenguesi 16114 Përshkrimi:​Fustani formësues shrëngon dhe formëson të gjithë trupin.I formuar nga material mjaft kualitativ mundëson që të jetë mjaftë I rehatshëm dhe komod në trupin tuaj.Ai e kontrollon të gjithë zonën e barkut, belit, këmbëve dhe vitheve.Tani mund ta gjeni me ngjyre të z..
14.90€ 19.90€
Ex Tax:14.90€
Gete LB6617 Gete LB6617
-25 %
Gete LB6617 Përshkrimi:Këto gete i ofrojn stomakut dhe këmbëve tuaja shtrëngim të atillë që nuk dëmton trupin.Me këto gete ju do të largoni lehtë pamjen e pa dëshiruar të trashësisë së akumular në bark dhe këmbë. Masat:Masat në dispozicion: L, XL dhe 2XL...
14.90€ 19.90€
Ex Tax:14.90€
Shtrëngesa 16031  Shtrëngesa 16031
-34 %
Shtrëngesa 16031  Përshkrimi:​Këto shtrëngesa ju formësojnë pjesen e barkut duke ju dhene linja përfekte edhe në pjesen e vitheve.Me material të butë, elastik, shumë të rehatshme dhe shumë të pershtatshme të vishen nën rroba.Mund ti gjeni me ngjyrë të zezë...
9.90€ 14.90€
Ex Tax:9.90€
Shtrëngesa 16031-1 Shtrëngesa 16031-1
-34 %
Shtrëngesa 16031-1  Përshkrimi:​Këto shtrëngesa ju formësojnë pjesen e barkut duke ju dhene linja përfekte edhe në pjesen e vitheve.Me material të butë, elastik, shumë të rehatshme dhe shumë të pershtatshme të vishen nën rroba.Mund ti gjeni me ngjyrë të bezhë...
9.90€ 14.90€
Ex Tax:9.90€
Shtrëngesa 16045 Shtrëngesa 16045
-24 %
Shtrëngesa 16045 Përshkrimi:​Këto shtrëngesa kanë një zinxhir në pjesën e përparme, e cila I bën ato shumë të përshtatshme që të mund ti vishni çdo ditë.Shtrëngesa mund të dobësojne këmbet dhe kontrollojnë belin tuaj.Rripat e rregullueshme ofrojnë mundësinë e ndryshimit të gjatësisë së tyre, në varë..
24.90€ 32.90€
Ex Tax:24.90€
Shtrëngesa 16045-1  Shtrëngesa 16045-1
-24 %
Shtrëngesa 16045-1  Përshkrimi:​Këto shtrëngesa kanë një zinxhir në pjesën e përparme, e cila I bën ato shumë të përshtatshme që të mund ti vishni çdo ditë.Shtrëngesa mund të dobësojne këmbet dhe kontrollojnë belin tuaj.Rripat e rregullueshme ofrojnë mundësinë e ndryshimit të gjatësisë së tyre,..
24.90€ 32.90€
Ex Tax:24.90€
Shtrëngesa 2999 Shtrëngesa 2999
-25 %
Shtrëngesa 2999 Përshkrimi:​Këto shtrëngesa ju formësojnë pjesen e barkut duke ju dhene linja përfekte edhe në pjesen e vitheve.Shtrëngesat kanë kualitet shumë të lartë dhe janë të përshatshme të vishen çdo ditë nën rroba.Mund ti gjeni me ngjyrë të zezë...
29.90€ 39.90€
Ex Tax:29.90€
Shtrënguese 16051  Shtrënguese 16051
-20 %
Shtrënguese 16051  Përshkrimi:​Shtrëngueset e formuara nga rrjeta dhe lidhëset tek krahët, mundësojnë që lëkura juaj të mund të marrë frymë lirshëm.Janë shumë efikase për humbjen e kalorive dhe reduktimin e yndyrnave trupore.Lidhëset tek krahët ju mundësojnë që te ndyshoni gjatësinë e tyre sipa..
19.90€ 24.90€
Ex Tax:19.90€
Shtrënguese 16051-1 Shtrënguese 16051-1
-20 %
Shtrënguese 16051-1 Përshkrimi:​Shtrëngueset e formuara nga rrjeta dhe lidhëset tek krahët, mundësojnë që lëkura juaj të mund të marrë frymë lirshëm.Janë shumë efikase për humbjen e kalorive dhe reduktimin e yndyrnave trupore.Lidhëset tek krahët ju mundësojnë që te ndyshoni gjatësinë e tyre sipas ne..
19.90€ 24.90€
Ex Tax:19.90€
Shtrënguese 16071 Shtrënguese 16071
-11 %
Shtrënguese 16071 Përshkrimi:​Këto Shtrënguese ndihmojnë humbjen e peshës, ideale për qdo lloj ndërhyrje kirurgjike dhe mjaftë të rehatshmë për përdorim pas lindjes te qdo femër.Shtrëngueset të cilat në pjesën e përparme kanë formën e shkronjës U, ngrisin të pasme dhe hollësojnë kembët tuaja.Rrypat ..
24.90€ 27.90€
Ex Tax:24.90€
Shtrënguese 16071-1 Shtrënguese 16071-1
-11 %
Shtrënguese 16071-1Përshkrimi:​Këto Shtrënguese ndihmojnë humbjen e peshës, ideale për qdo lloj ndërhyrje kirurgjike dhe mjaftë të rehatshmë për përdorim pas lindjes te qdo femër.Shtrëngueset të cilat në pjesën e përparme kanë formën e shkronjës U, ngrisin të pasme dhe hollësojnë kembët tuaja.Rrypat..
24.90€ 27.90€
Ex Tax:24.90€
Shtrënguese 16072 Shtrënguese 16072
New -17 %
Shtrënguese 16072 Përshkrimi:​Shtrëngueset kontrollojnë të gjithë zonën e barkut dhe të belit.Dizajni me formën e shkronjës O në pjesën e vitheve, krijon formën ideale të trupit.Këto shtrënguese dobësojnë këmbët, kontrollojnë belin dhe ngrisin vithet.Veshja e këtyre shtrëngueseve ju mundëson një pam..
24.90€ 29.90€
Ex Tax:24.90€
Shfaqur 1 nga 12 tek 21 (2 Faqe)