Menu
Your Cart

Drejtuese Shpine

Drejtuese Shpine
Drejtuese për krahë B007 Drejtuese për krahë B007
Hot -40 %
Përshkrimi​Drejtuese për pjesën e krahëve.Me material të fortë që ju jep mbështetje dhe drejtim të shpejt të krahëve.E përshtatshme ta mbani veshur edhe gjatë kohës kur punoni. Ka efekt të shpejt dhe pozitiv për drejtimin dhe qëndrimin perfekt të krahëve.Mund ta shtrëngoni sipas nevojës tuaj...
14.90€ 24.90€
Ex Tax:14.90€
Drejtuese për krahë B014 Drejtuese për krahë B014
-40 %
 Përshkrimi:​Kjo drejtuese është e punuar nga rripa me material shumë kualitativ që ofrojn drejtim të krahëve.Mund ta shtrëngoni sipas nevojës. E përshtatshme të mbahet veshur gjatë gjithë ditës.Shumë e lehtë të vendoset dhe të largohet...
14.90€ 24.90€
Ex Tax:14.90€
Drejtuese shpine Y001 Drejtuese shpine Y001
-29 %
 Përshkrimi:​Kjo drejtuese shpine ju ndihmon që përmes materialit fleksibil dhe rripave shtrëngues të ju ofroj mbështetje maksimale në pjesën e shpinës për një qëndrim të drejt.Mund ta mbani veshur mbi apo nën rroba.Shumë e rehatshme dhe e lehtë të vendoset...
24.90€ 34.90€
Ex Tax:24.90€
Mbështetëse beli Y201 Mbështetëse beli Y201
-20 %
Përshkrimi:​Mbështetëse për pjesën e belit e cila ju ofron drejtim të shpinës dhe lehtësim të dhimbjeve të mesit.Me rripa përthekues kjo mbështetëse i përshtatet shumë mirë çdo forme trupore.Shumë e lehtë të vendoset dhe të largohet...
19.90€ 24.90€
Ex Tax:19.90€
Mbështetëse shpine me magnete Y020 Mbështetëse shpine me magnete Y020
-17 %
Përshkrimi:​Kjo mbështetëse shpine posedon 20 magneta që ndihmojn të largoni dhimbjet e mesit duke ju ofruar një mbështetje maksimale dhe duke stimuluar qëndrim të drejt.Ka material shumë kualitativ. Shumë e lehtë në vendosje dhe e rehatshëm ta mbani veshur gjatë gjithë ditës...
24.90€ 29.90€
Ex Tax:24.90€
Mbështetëse shpine Y010 Mbështetëse shpine Y010
-17 %
 Përshkrimi:​Kjo mbështetëse shpine ju ofron shtrëngim perfekt të belit dhe drejtim të lehtë të shpinësPërveç që ju ofron drejtim të shpinës ajo gjithashtu ju ndihmon që të shkrini yndyrën e akumuluar rreth belit.Shumë e përshtatshme të vishet nën dhe mbi rroba.E rehatshme dhe e lehtë të vendos..
24.90€ 29.90€
Ex Tax:24.90€
Mbështetëse shpine Y111
-17 %
 Përshkrimi:​Kjo mbështetëse shpine ju ofron lehtësim të dhimbjeve të mesit duke ju ofruar një ngrohje të lehtë dhe shumë të sigurtë.Me rripa elastik të qëndrueshëm kjo mbështetëse përshtatet shumë mirë në trupin tuaj.E lehtë të mbahet veshur gjatë cdo aktiviteti fizik...
24.90€ 29.90€
Ex Tax:24.90€
Mbështetëse shpine Y202 Mbështetëse shpine Y202
-29 %
Përshkrimi:​Mbështetëse shpine shumë efektive që ofron drejtim shpine dhe qëndrim perfekt.Me material shumë cilësor kjo mbështetëse ju dhuron një nxehtësi të lehtë e cila ju ndihmon edhe të djegni yndyrën rreth belit.E lehtë të mbahet veshur gjatë përditshmërisë...
24.90€ 34.90€
Ex Tax:24.90€
 Përshkrimi:​Mbështetësi sportiv, ju ndihmon në kontrollimin dhe dobësimin e belit tuaj.Ky mbështetës i siguron mbështetje të rehatshme gjithë bushtit tuaj kurrizor.Është mjaftë I rehatshëm që ju të mund ta vishni në përditshmëri.Mbështetësi definitivisht do të ju ndijmojë juve në drejtimin e k..
24.90€
Ex Tax:24.90€
Shfaqur 1 nga 9 tek 9 (1 Faqe)