Menu
Your Cart

Korseta

Korseta
Korset - LB6423 Korset - LB6423
-50 %
Përshkrimi:​Korset me mbyllje të rregullt dhe të lehtë.I përshatet formave të ndryshme të trupit.Ngre dhe mbështet stomakun.Ka efekt shtrëngues për bark të rënë dhe të fryrë...
14.90€ 29.90€
Ex Tax:14.90€
Korset 1025 Korset 1025
-33 %
Përshkrimi:​Korset formësues me mundësi shtrëngimi me patentë me material shumë të butë i cili ju përshatet në trupin tuaj.Për gjithë ju që doni të keni fomra perfekte, shpejt dhe lehtë ky korset është ideal.Shumë të përshtatshme të vishen nën rroba...
19.90€ 29.90€
Ex Tax:19.90€
Korset 110208 Korset 110208
-38 %
Përshkrimi:​Korseti me material gome të trashë ju mundëson të arrini linja përfekte në bel dhe bark.Shumë i përshtatshëm të mbahet nën apo mbi rroba gjatë gjithë ditës.Korseti me kapse dhe me patent i cili mund të përshtatet trupit tuaj...
24.90€ 39.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 110209  Korset 110209
-29 %
Korset 110209  Përshkrimi:​Korset formësues me mundësi shtrëngimi në 3 nivele. Ky korset ka material shumë kualitativ dhe ofron formësim të shpejt të belit.Për gjithë ju që doni të keni fomra perfekte, shpejt dhe lehtë ky korset është ideal. Korsetin mund ta gjeni në ngjyrë të zezë...
24.90€ 34.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 110213 Korset 110213
-34 %
Përshkrimi:​Korset për formësim të belit. Korseti ka material shtrëngues me kapëse në tri nivele sipas nevojës.Shumë i përshtatshëm të mbahet nën apo mbi rroba gjatë gjithë ditës.Korseti mund ta gjeni vetëm me ngjyrë të zezë...
24.90€ 37.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 11534  Korset 11534
-31 %
Përshkrimi:​Korset për formësim të belit. Korseti ka material shtrëngues me kapëse dhe me patent i cili liron djersen.Shumë i përshtatshëm të mbahet nën apo mbi rroba gjatë gjithë ditës.Korseti ju mundëson ta formosoni trupin tuaj...
24.90€ 35.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 16048  Korset 16048
-25 %
Korset 16048  Përshkrimi:​Ky korset I dizajnuar me mërthëkueset e çelikut, redukton dhe mbron siluetën tuaj.Korseti mund të hollësojë dhe mundëson mbështetje për kurrizine juaj..Zgjedhja ideale e secilës femër..Material shumë elastik.Tani mund ta gjeni në ngjyrën bezhë...
14.90€ 19.90€
Ex Tax:14.90€
Korset 21412 Korset 21412
-29 %
Përshkrimi:​Korset për formësim të belit. Korseti ka material shtrëngues me kapëse në tri nivele sipas nevojës.Shumë i përshtatshëm të mbahet nën apo mbi rroba gjatë gjithë ditës.Korsetin mund ta gjeni vetëm me ngjyrë të bezhë...
24.90€ 34.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 21451 Korset 21451
-17 %
Korset 21451  Përshkrimi:​Korseti formësues është I punuar nga një material shumë kualitativ për të ju dhënë rezultate sa më të shpejta.Përmban 3 rrjeshta me kopsa, shumë lehtë për tu përdorur edhe në përditshmërinë tuaj.Ky korset shumë shpejt ju jep juve figurën perfekte të belit të ngushtë.Ju..
24.90€ 29.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 21490 Korset 21490
-20 %
Përshkrimi:​Korseti formësues, ju ndihmon në skulpturimin e figurës së belit tuaj shumë shpejt dhe shumë lehtë.I krijuar nga materiali shumë kualitativ me dizajn të rrjetit I ndihmon lekurës që të marrë frymë shumë lehtë.Në pjesën e përparme ka 3 nivelet me kopsa për të krijuar sa më shpejtë figure ..
19.90€ 24.90€
Ex Tax:19.90€
Korset 23114 Korset 23114
-17 %
Përshkrimi:​Korseti është I punuar nga një material I kualitetit të lartë për të ju dhënë rezultate shumë të shpejta.Ky korset ndihmon që ju të ngushtoni belin si dhe të sheshtoni barkun tuaj.Ai ndihmon që ju të theksoni sa më shumë belin tuaj për një pamje mjaft sensuale.I përbër nga 3 rrjeshtat me..
24.90€ 29.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 23114-1  Korset 23114-1
-17 %
Korset 23114-1  Përshkrimi:​Korseti është I punuar nga një material I kualitetit të lartë për të ju dhënë rezultate shumë të shpejta.Ky korset ndihmon që ju të ngushtoni belin si dhe të sheshtoni barkun tuaj.Ai ndihmon që ju të theksoni sa më shumë belin tuaj për një pamje mjaft sensuale.I përb..
24.90€ 29.90€
Ex Tax:24.90€
Shfaqur 1 nga 12 tek 18 (2 Faqe)