Menu
Your Cart

Modë

Modë
Drejtuese për krahë B007 Drejtuese për krahë B007
Hot -40 %
Përshkrimi​Drejtuese për pjesën e krahëve.Me material të fortë që ju jep mbështetje dhe drejtim të shpejt të krahëve.E përshtatshme ta mbani veshur edhe gjatë kohës kur punoni. Ka efekt të shpejt dhe pozitiv për drejtimin dhe qëndrimin perfekt të krahëve.Mund ta shtrëngoni sipas nevojës tuaj...
14.90€ 24.90€
Ex Tax:14.90€
Drejtuese për krahë B014 Drejtuese për krahë B014
-40 %
 Përshkrimi:​Kjo drejtuese është e punuar nga rripa me material shumë kualitativ që ofrojn drejtim të krahëve.Mund ta shtrëngoni sipas nevojës. E përshtatshme të mbahet veshur gjatë gjithë ditës.Shumë e lehtë të vendoset dhe të largohet...
14.90€ 24.90€
Ex Tax:14.90€
Drejtuese shpine Y001 Drejtuese shpine Y001
-29 %
 Përshkrimi:​Kjo drejtuese shpine ju ndihmon që përmes materialit fleksibil dhe rripave shtrëngues të ju ofroj mbështetje maksimale në pjesën e shpinës për një qëndrim të drejt.Mund ta mbani veshur mbi apo nën rroba.Shumë e rehatshme dhe e lehtë të vendoset...
24.90€ 34.90€
Ex Tax:24.90€
Fustan shtrenguesi 16114 Fustan shtrenguesi 16114
-25 %
Fustan shtrenguesi 16114 Përshkrimi:​Fustani formësues shrëngon dhe formëson të gjithë trupin.I formuar nga material mjaft kualitativ mundëson që të jetë mjaftë I rehatshëm dhe komod në trupin tuaj.Ai e kontrollon të gjithë zonën e barkut, belit, këmbëve dhe vitheve.Tani mund ta gjeni me ngjyre të z..
14.90€ 19.90€
Ex Tax:14.90€
Gete LB6617 Gete LB6617
-25 %
Gete LB6617 Përshkrimi:Këto gete i ofrojn stomakut dhe këmbëve tuaja shtrëngim të atillë që nuk dëmton trupin.Me këto gete ju do të largoni lehtë pamjen e pa dëshiruar të trashësisë së akumular në bark dhe këmbë. Masat:Masat në dispozicion: L, XL dhe 2XL...
14.90€ 19.90€
Ex Tax:14.90€
Korset - LB6423 Korset - LB6423
-50 %
Përshkrimi:​Korset me mbyllje të rregullt dhe të lehtë.I përshatet formave të ndryshme të trupit.Ngre dhe mbështet stomakun.Ka efekt shtrëngues për bark të rënë dhe të fryrë...
14.90€ 29.90€
Ex Tax:14.90€
Korset 1025 Korset 1025
-33 %
Përshkrimi:​Korset formësues me mundësi shtrëngimi me patentë me material shumë të butë i cili ju përshatet në trupin tuaj.Për gjithë ju që doni të keni fomra perfekte, shpejt dhe lehtë ky korset është ideal.Shumë të përshtatshme të vishen nën rroba...
19.90€ 29.90€
Ex Tax:19.90€
Korset 110208 Korset 110208
-38 %
Përshkrimi:​Korseti me material gome të trashë ju mundëson të arrini linja përfekte në bel dhe bark.Shumë i përshtatshëm të mbahet nën apo mbi rroba gjatë gjithë ditës.Korseti me kapse dhe me patent i cili mund të përshtatet trupit tuaj...
24.90€ 39.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 110209  Korset 110209
-29 %
Korset 110209  Përshkrimi:​Korset formësues me mundësi shtrëngimi në 3 nivele. Ky korset ka material shumë kualitativ dhe ofron formësim të shpejt të belit.Për gjithë ju që doni të keni fomra perfekte, shpejt dhe lehtë ky korset është ideal. Korsetin mund ta gjeni në ngjyrë të zezë...
24.90€ 34.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 110213 Korset 110213
-34 %
Përshkrimi:​Korset për formësim të belit. Korseti ka material shtrëngues me kapëse në tri nivele sipas nevojës.Shumë i përshtatshëm të mbahet nën apo mbi rroba gjatë gjithë ditës.Korseti mund ta gjeni vetëm me ngjyrë të zezë...
24.90€ 37.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 11534  Korset 11534
-31 %
Përshkrimi:​Korset për formësim të belit. Korseti ka material shtrëngues me kapëse dhe me patent i cili liron djersen.Shumë i përshtatshëm të mbahet nën apo mbi rroba gjatë gjithë ditës.Korseti ju mundëson ta formosoni trupin tuaj...
24.90€ 35.90€
Ex Tax:24.90€
Korset 16048  Korset 16048
-25 %
Korset 16048  Përshkrimi:​Ky korset I dizajnuar me mërthëkueset e çelikut, redukton dhe mbron siluetën tuaj.Korseti mund të hollësojë dhe mundëson mbështetje për kurrizine juaj..Zgjedhja ideale e secilës femër..Material shumë elastik.Tani mund ta gjeni në ngjyrën bezhë...
14.90€ 19.90€
Ex Tax:14.90€
Shfaqur 1 nga 12 tek 48 (4 Faqe)