Menu
Your Cart

Bukuri

Bukuri
Pluhur matifikues per floke   Pluhur matifikues per floke
-34 %
Pluhur matifikues per floke   FLUFFY Powder- Pluhuri matifikues, I bashkangjitet flokëve tuaja dhe menjëher e rrit volumin e tyre .Përdorimi:Mund te keni rast kur ndonjëhere nuk keni kohë dhe mundësi të kujdeseni maksimalisht për flokët e juaja.Tani mund ta përdorni këtë pluhur, me të cili..
9.90€ 14.90€
Ex Tax:9.90€
Puder e thate per floke  Puder e thate per floke
-25 %
Puder e thate per floke   HAIRLINE POWDER​Hairline Powder- Përmirësimi i pamjes së flokëve me pudren e thate per floke.HAIRLINE POWDER është një pudër e thatë e cila aplikohet në pjesët e zbrazëtirave me flokë duke bërë që flokët e juaja të duken me voluminoze. Përdorimi:Hapeni aplikatorin..
14.90€ 19.90€
Ex Tax:14.90€
Shfaqur 13 nga 14 tek 14 (2 Faqe)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.