Menu
Your Cart

Programi i Filiales

Cityshop TV Programi Filial eshte falas dhe i lejon anetaret te marrin te ardhura duke vendosur nje link ose disa linke ne faqet e tyre qe promovojne Cityshop TV ose produkte specifike ne te. Cdo shitje e bere klienteve qe kane klikuar ne ato linke do te perfitojne komisionin e affiliate. Norma standarte e komisionit eshte aktualisht 5%.

Per me shume informacion, vizitoni faqen FAQ ose shikoni termat & kushtet e filialeve.