Menu
Your Cart

Veshje intime LB6760

Transporti
Blerje e Sigurtë
Shitje nga TV
Veshje intime LB6760
Veshje intime LB6760
Veshje intime LB6760
Veshje intime LB6760
-67 %
Veshje intime LB6760
Veshje intime LB6760
Veshje intime LB6760
Veshje intime LB6760
Veshje intime LB6760
9.90€
29.90€
Ex Tax: 9.90€
  • Stock: In Stock
  • Model: Veshje intime LB6760

Opsionet e Disponueshme

Veshje intime LB6760 


Përshkrimi:
​Veshje të poshtme intime ngjyrë bezhë.

​Këto veshje me mbushjet nga mbrapa ju ofrojnë një formë të përkryer dhe shumë sensuale.

​Shortëse formësuese për të pasme tërheqëse.

​Formësojnë dhe ngrisin të pasmet.

​Të përshtatshme me çdo veshje.

Madhësia:
​Masat në dispozicion: S, M, L, XL, XXL dh 3XL.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
Shume mire Mire

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.